24 ian. 2011

Răzbunarea infractorilor împotriva unui om de afaceri la Timişoara: i-au aruncat cu benzină pe faţada magazinului şi au dat foc clădirii

http://lupta-ns.blogspot.com/2011/01/razbunare-tiganeasca-impotriva-unui-om.html
Patru ţigani care au fost prinşi la furat într-un magazin din Timişoara, dar nu au fost arestaţi, au ales să se răzbune cu foc pe cel care i-a dat pe mâna poliţiei. Rezultatul: investiţia celui care i-a prins pe hoţi a luat foc şi marfa nu a mai putut fi salvată.


Cei patru hoţi ţigani au fost prinşi în timp ce încercau să plece fără să plătească cu mai multe produse chiar de către patronul magazinului. Acesta a sunat la 112, hoţii au fost reţinuţi şi audiaţi de poliţişti, care le-au şi întocmit dosare penale. Chiar dacă nu este pentru prima oară când sunt prinşi la furat, ţiganii nu au fost consideraţi pericol public, astfel că s-a decis cercetarea lor în stare de libertate.

Azi-noapte, ţiganii au decis să se răzbune aspru pe patronul magazinului. "Înarmaţi" cu mai multe bidoane cu benzină, ţiganii au incendiat magazinul, iar carburantul a dus la distrugerea tuturor mărfurilor. Pompierii sosiţi la faţa locului s-au luptat să stingă cât mai rapid flăcările, însă marfa a ars în totalitate.

"Au ars documentele firmei şi documentele proprietarului, aproximativ 20 de kilograme de materiale textile şi încălţăminte. Sursa probabilă de aprindere a fost flacăra, iar acţiunea a fost una intenţionată", spune Sindia Vlaia, ofiţer de presă al ISU Banat. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu