15 mar. 2011

Uniţi pentru Timişoara: Naţionaliştii Autonomi Timişoara salută cu bucurie hotărârea domnului Vladimir Voiasciuc de a candida la alegerile locale din

Un grup de militanţi naţionalişti autonomi din Timisoara au pornit o amplă campanie de popularizare a saitului Alternativa-NS.info, sait care îşi propune să consituie liniile directoare ale unui sistem naţional şi social, şi, totodată, să fie o tribună a tuturor concitadinilor noştri care s-au remarcat în viaţa oraşului nostru prin fidelitatea faţă de interesul general, lupta anti-corupţie, excelenţă profesională dovedind că pot fi ei înşişi alternative la actualul sistem nedrept si expirat.

Salutăm pe această cale anunţul domnului Vladimir Voiasciuc că acceptă propunerea naţionaliştilor autonomi de a participa la alegerile locale pentru un loc în Consiliul Local. Nu putem decât să ne arătăm satisfacţia şi să facem tot ce ne stă în putere pentru ca Timişoara să câştige un consilier pentru interesul comunităţii locale. Epoca intereselor de partid, oculte şi de clică, trebuie să apună. Interesul comun are prioritate!
Ne vrem oraşul înapoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu